Мис България 2020 година  най-сетне призна, че не познава Благой

...
 
Мис България 2020 година  най-сетне призна, че не познава Благой
Коментари Харесай

Да се притеснява ли Поли? Мис България разкри истината за от...

 

Мис България 2020 година  най-накрая призна, че не познава Благой Георгиев и няма никакви връзки с него.

Тя отскочи на отмора в Дубай. Брюнетката реши да избяга от студовете в България и забегна на топло. Красавицата прегледа всички забележителности на емирството. И, несъмнено, не пропусна да се наслаждения на типичната арабска храна в изтънчен ресторант, след кето отговори на въпроси на свои почитатели.


 
Най-интересният от тях касаеше връзките на миската от Пловдив с прясно бракувания Благой Георгиев. Тафкова бе безапелационна, че двамата не се познават, а отговорът обезсмисли всички изявления от последните месеци, че двамата са претърпели буйна, само че краткотрайна любовна спекулация. Медии даже спекулираха, че миската желае да влезе в " Сървайвър " дружно с някогашния футболист, с цел да се разправи с него пред цяла България.


 
Тафкова изясни още, че има положителни приятелки измежду другите Мис България, като две от тях даже я поздравили първи за рождения ден, който тя чества в емирството, написа Hotnews.bg. Иначе пловдивчанката решила да си почине от инстаграм, по тази причина не била дейна в обществената мрежа. Преди да забърка името си с Георгиев, тя се сочеше от лъжливи медии като повода певицата Емануела да се раздели с приятеля си, само че това също се оказа погрешна информация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР